Kommer Messi til å spille i verdensmesterskapet i 2026?

Comments · 307 Views

Kommer Messi til å spille i verdensmesterskapet i 2026?

Det ser ut til at vi fr se mer av Lionel Messi magi p den internasjonale scenen. Forsvarsspilleren Lisandro Martinez har understreket at Argentina ikke ser p det kommende Copa America 2024 som Messi siste turnering.

Martinez hyllet Messi og bekreftet at den legendariske spissen fortsatt er den beste spilleren i verden. Til tross for veteranens kommentarer om at han muligens ikke kommer til spille VM i 2026 p grunn av alderen, har bde Martinez og Argentinas trener, messi fotballdrakt til barn, vrt optimistiske med tanke p Messi fortsatte deltakelse i internasjonale turneringer.

Messi har vrt i strlende form for Miami, med 11 ml og 12 mlgivende pasninger p 12 kamper denne sesongen. Kontrakten hans med Herons lper ut 2025-sesongen. Prestasjonene hans har vrt avgjrende, og viser hans vedvarende kvalitet og betydning for ethvert lag han spiller for.

Hva sa Lisandro Martinez om Messi?

Martinez fremhevet Messi ro og glede over de daglige aktivitetene med landslaget. Manchester United-forsvareren mener superstjernen er avgjrende for lagets moral og prestasjoner. "Han er veldig rolig, og mer enn noe annet nyter han hverdagen. Det er vakkert vre her, vi har alle et godt forhold", sa Martinez under en mediesesjon i Fort Lauderdale, Florida.

Vi ser ikke p det [som hans siste turnering med Argentina], men vi ser ham lykkelig og med et imponerende niv. spille med Leo, for oss, er et veldig viktig pluss. Alle vet hva Leo representerer, han er den beste i verden. ha ham p laget vrt er uten tvil et pluss. Vi er veldig glade for dele hverdagen med ham."

Kommer Messi til  spille i verdensmesterskapet i 2026?

Messi har ikke forpliktet seg til en fremtid i VM 2026

Messis landslagskarriere har vrt strlende, og han har blant annet vrt med p vinne Copa America 2021 og VM 2022. Siden debuten i 2005 har han blitt La Albicelestes toppscorer gjennom tidene med 106 ml p 180 kamper.

36-ringen har tidligere antydet at det er utfordrende spille VM i 2026 p grunn av alderen. Han ville fylt 39 r under turneringen. N har han imidlertid pnet dren, og sier det avhenger av hans fysiske tilstand og form p det tidspunktet.

"Det kommer an p hvordan jeg fler meg, Billige Real Madrid Fotballdrakt hvordan jeg er fysisk og om jeg er realistisk med meg selv. Det er mye tid igjen... i anfrselstegn, 'veldig lite', for det gr fort, men det er fortsatt litt tid igjen, og jeg vet ikke hvordan jeg vil vre i det yeblikket. Alder er ogs en realitet som eksisterer, selv om det bare er et tall", avslrte Messi.

"Kampene jeg kommer til spille n er ikke de samme som de jeg spilte da jeg var i Europa og konkurrerte hver tredje dag, enten det var i Champions League, i ligaen, i Frankrike eller i Spania. Men det kommer an p hvordan jeg fler meg og hva jeg fler nr jeg er sammen med lagkameratene mine og ser om jeg fortsatt er p nivet eller ikke... vi fr se, legger han til.

Comments