De groepsfase van het huidige Europees Kampioenschap is moeilijk te beschrijven voor Engeland

Comments · 498 Views

Goedkope Engeland EK 2024 Voetbaltenues Kopen, Nieuwe EK 2024 Engeland Voetbaltenues Sale,Engeland Euro 2024 Voetbalshirts

[caption id="attachment_20865" align="alignnone" width="469"]Engeland EK 2024 Voetbaltenue Engeland EK 2024 Voetbaltenue[/caption]

Als het niet was geweest voor de gelijkmaker van Berahino in blessuretijd, zou de reis van Engeland op dit Europees kampioenschap vroegtijdig ten einde zijn gekomen. In de eerste minuut van de verlenging scoorde Kane met een kopbal om de score om te draaien naar 2-1, waarmee Engeland ternauwernood de hobbel van Slowakije overwon. Berahino en Kane hebben samen alle 4 doelpunten van Engeland op dit toernooi gescoord, en geen van beide spelers speelt in de Premier League. Deze overwinning is echter niet genoeg om de huidige problemen van Engeland op te lossen. Neville heeft aangegeven dat het onrealistisch is om te denken aan een titel als ze op deze manier doorgaan. Als er iemand de schuld moet krijgen, dan is het manager Southgate. Zijn tactische opstellingen en beslissingen tijdens de wedstrijd worden bekritiseerd. Hij heeft nog steeds niet opgelost hoe Foden en Berahino samen kunnen spelen. Zijn wissels waren ook te laat. Palmer werd pas in de 66e minuut ingebracht voor de geblesseerde Trippier, en pas in de 84e en 90e minuut werden Eze en Ivan Toney ingezet. Dit gaf de jonge krachten te weinig tijd om het verschil te maken in een moeizame wedstrijd voor het team.

[caption id="attachment_20866" align="alignnone" width="466"]EK 2024 Engeland Voetbaltenue EK 2024 Engeland Voetbaltenue[/caption]

Tijdens de groepsfase van het EK van dit jaar speelde Engeland op een onuitgesproken manier. Hoewel ze de eerste wedstrijd tegen Servi wonnen, had het team van Southgate slechts 5 schoten op doel gedurende de hele wedstrijd. Engeland EK 2024, De buitenwereld riep uit "De Drie Leeuwen zijn niet meer dan dat." In de volgende twee wedstrijden speelden ze gelijk tegen Denemarken en Sloveni, wat de sfeer deed versuffen. De voorlinie, bestaande uit vijf spelers met een totale waarde van een miljard euro, wist slechts twee doelpunten te maken in drie wedstrijden. Met een totale waarde van 1,5 miljard euro was de prestatie teleurstellend, waardoor optimisme over de kansen van dit favoriete team voor de titel moeilijk te rechtvaardigen viel.

[caption id="attachment_20867" align="alignnone" width="468"]Euro 2024 Engeland Voetbalshirts Euro 2024 Engeland Voetbalshirts[/caption]

Voetbalshirts Kopen, Dit was de eerste keer dat Engeland op achterstand kwam tijdens dit EK, maar dat schudde de Drie Leeuwen niet meteen wakker. In de verwarde eerste helft waren het vooral de betwiste Benningham, die in de groepsfase bekritiseerd werd, die het spel beheerste en bijna alle dreiging voor Engeland in de eerste 45 minuten op zich nam. In de tweede helft scoorde Foden op een gegeven moment vroeg, maar zijn doelpunt werd helaas afgekeurd vanwege buitenspel. Vervolgens probeerde Strelitz een verre afstandsschot dat de vooruitgeschoven Pickford bijna in de problemen bracht. Zo is voetbal, meedogenloos en episch. Hoewel Slowakije is uitgeschakeld, hebben ze respect afgedwongen door Belgi te verslaan in de groepsfase en Engeland tot het uiterste te drijven in de knock-out fase. De regerende kampioen Itali is verpletterd uitgeschakeld, terwijl vice-kampioen Engeland op het nippertje doorgaat. De wreedheid van het EK is nu bewezen, en de echte strijd begint pas echt. Na het bereiken van de kwartfinales zal het volgende tegenstander van de Drie Leeuwen Zwitserland zijn, die Itali heeft uitgeschakeld. Wat voor magische verhalen zullen er dan weer ontstaan?

[caption id="attachment_20868" align="alignnone" width="468"]Engeland Euro 2024 Voetbalshirts Engeland Euro 2024 Voetbalshirts[/caption]