Löwelin scoret på sin debut da Tyskland slo Nederland 1-0

Comments · 37 Views

Tyskland slo Nederland 1-0 i en UEFA Nations League-kamp p Allianz Arena i Mnchen for sementere sin plass p toppen av gruppen takket vre en suveren prestasjon fra den unge spissen Jamie Lwelin. Denne kampen markerte ikke bare de refulle yeblikkene til flere tyske veteraner som Neuer, Kroos, Gundogan og Muller, Fotballdrakter Tyskland var ogs vitne til fremveksten av nye styrker.

Lwelin viste stor fare i starten av kampen Nederland fotballdrakter 2024. Selv om mlet hans i det andre minuttet ble nektet av VAR p grunn av Gnabrys offside, rokket det ikke selvtilliten. Tyskland holdt Nederland under konstant press i pningsfasen, med keeper Verbruggen som gjorde noen viktige redninger for midlertidig hjelpe Nederland med holde nullen.

Selv om Nederland gradvis stabiliserte sin posisjon i siste del av frste omgang, var plasseringen i andre omgang fortsatt gunstig for den tyske trya til landslaget. I det 64. minutt skapte Tysklands sjanse fra et hjrnespark kaos i det nederlandske straffefeltet. Lwelin utnyttet muligheten og skjt rolig ballen i nettmaskene for bryte nissen. Dette mlet var ikke bare Lwelins debutml for landslaget, men var ogs grunnlaget for Tysklands seier.

Nederland kontret i sluttspillet, Billige Fotballdrakter og Simmons traff tverrliggeren med et langskudd for nesten utligne fotballdraktersett. P slutten av kampen gjorde den 34 r gamle tyske mlvakten Baumann, som kom inn som innbytter, en utmerket jobb, og reddet Malens skudd p rad og srget for en perfekt avslutning uten spille.

Med denne seieren rykket Tyskland langt i gruppen, mens Nederland slet. Lwelins enestende prestasjon ga Tyskland nytt hp og beviste at han vil spille en viktig rolle i de kommende kampene.