Messi har 3 skudd på mål, går ut i 2. omgang i Inter Miamis 1-0-tap mot FC Dallas i MLS-vennskapskampen

Comments · 1044 Views

Lionel Messi hadde tre skudd p ml fr Real Madrid Hjemmedrakt 23/24 han gikk ut tidlig i andre omgang i Inter Miamis 1-0-tap mot FC Dallas i en MLS-preseason-kamp p Cotton Bowl mandag kveld.Messi tok tre skudd i frste omgang og forlot kampen omtrent 15 minutter ut i andre omgang med Inter Miami bak foran et annonsert publikum p 32 221 i en kamp spilt i duskregn og 40 grader (4,4 Celsius). Den tte ganger Ballon d'Or-vinneren hadde scoret to ganger i Inter Miamis comebackseier over FC Dallas 6. august p Toyota Stadium.Spissen Jesus Ferreira scoret p et ubestridt skudd tre minutter ut i kampen og ga FC Dallas en tidlig ledelse som holdt stand.
Etter det tidlige mlet kontrollerte Inter Miami spillet for resten av frste omgang, med tte skudd p ml mot tre for FC Dallas. Messis to frste skudd ble reddet av keeper Michael Collodi, som dukket til venstre for avverge Messis andre skudd i det 12. minutt. Messis tredje skudd gikk utenfor i det 27. minutt.Andre nyheter Christine Sinclair har signert p nytt av Thorns for en ny sesong. Milner nrmer seg EPL-rekord, men Brighton mangler scoring i 0-0 uavgjort mot Wolves Lautaro scorer sent for hjelpe Inter med sl 10-manns Napoli 1-0 og lfte italiensk super Cup i Saudi-Arabia.Den uruguayanske stjernen Luis Suarez, som slo seg sammen med Messi i FC Barcelona fra 2014-20, spilte i sin frste kamp p amerikansk jord etter at han kom til Inter Miami i desember. Suarez hadde to skudd p ml i frste omgang, det frste reddet av Collodi. Den andre seilte utenfor rett i det 44. minutt.
Inter Miami klarte ikke score i sin andre strake kamp fr sesongen etter uavgjort 0-0 mot El Salvador fredag.FC Dallas, Billige Fotballdrakter som spilte p Cotton Bowl til 2009, holdt tilbake en mengde skudd tidlig i andre omgang skudd p ml bak keeper Antonio Carrera." f spille mot Lionel Messi er en utrolig mulighet," sa FC Dallas-president Dan Hunt fr kampen. "For de fleste er det en aldri. De fleste markeder fr aldri til bringe ham ... du har den strste sannsynligvis gjennom tidene, kanskje med unntak av Pele, og du fr ha ham to ganger i markedet ditt - nr vi var vertskap kl. hjemmet vrt, og s fr vi dele med en annen del av samfunnet i Dallas."Den 36 r gamle Messi ankom Miami i juli i fjor og scoret 10 ml p syv kamper. Han ledet klubben til sitt frste trof noensinne ved vinne Leagues Cup-finalen 19. august.Inter Miami reiser til Saudi-Arabia for mte Al Hilal neste mandag og Cristiano Ronaldos Al-Nassr 2. februar.